Biblen som springbrædt

Sæt dig godt tilrette, for nu skal du bare høre…..


AADIL OG RAHAB BAG JERIKOS MURE – EN DEL AF PROJEKTET: “ISAJS STUB”

Mit sigte med projektet “Isajs stub” er at lave nye håbsfortællinger med afsæt i nogle af de gamle. Jeg har taget fat i rødderne. Jeg er gået tilbage til Det Gamle Testamente, har gransket teksterne, diverse leksika og min egen forestillingsevne. Jeg har endda været en tur i Palæstina for at se ordentligt efter. Den første fortælling er klar til at blive fortalt. Her følger vi en ung dreng, som befandt sig indenfor Jerikos mure, da de begyndte at brase sammen. 

Aadil og Rahab bag Jerikos mure tager ca. 45 minutter at fortælle. Pris: kr. 3000,- + transport.

Fortællingen om Aadil og Rahab på besøg i Rye Kirke d. 16. februar 2022

%d bloggers like this: