Fortælletid for børn

Fortælletid er fælleskab. Det er samvær omkring en ældgammel tradition – den at lytte til fortalte historier – ikke oplæste, men fortalte! Når jeg fortæller for og med børn, er musik og sang altid en vigtig del af legen.

nye og gamle

EVENTYR

Folkeeventyr er eminente igangsættere af følelsesmæssig udvikling. F.eks. når vi sammen lytter os igennem de uhyggelige steder i fortællingen og oplever at “komme ud på den anden side.” Vi erfarer, at uanset om man er pige, dreng eller et lille murmeldyr, kræver det mod og udholdenhed at klare udfordringer og komme gennem pressede situationer. Det tager vi med os videre ud i verden…

Moder jord og klodens skabninger skal vi passe på! – Det kan der sagtens komme en historie om….og måske opstår der nye historier i fælles fantasileg?

“Fortælletid” og børnehavens læreplaner

Et forløb med Fortælletid styrker børnenes alsidige personlige udvikling: deres empati, selvværd og sociale kompetencer Det er musisk og sprogligt udviklende og udvider deres kulturelle horisont.

“Fortælletid” – priser

  • “Fortælletid” i børnehaver består af 3 besøg hos den samme børnegruppe. Aktiviteten varer 35-45 minutter og koster kr. 6000,- pr. forløb. Transport i passende afstand fra 4520, Svinninge indregnet
  • Et enkeltarrangement koster 4000 for 35-40 min. + transport.

%d bloggers like this: